كد ساعت و تاريخ

Text Box: طرز تهیه :
ابتدا پولک ماهی را گرفته و شکم آن را به خوبی پاک کنید و سر و دم آن را جدا نکنید آن را خوب بشویید و بگذارید آب آن برود . سبزی ها را خرد کرده و در ماهی تابه و بدون روغن آن را تفت دهید. سیر و پیاز رنده شده را به آن اضافه کرده و از روی حرارت برمی داریم. گردو و رب انار را اضافه کرده و ادویه ها را با مواد مخلوط می کنیم. 
ماهی را با دستمال مخصوص آشپزخانه خوب خشک کرده و کمی نمک و دارچین داخل شکم ماهی می مالیم و از مواد داخل شکم ماهی پر   می کنیم. با استفاده از نخ سر را به دم ماهی وصل کرده و به مدت 45 دقیقه در فر می گذاریم تا طلایی شود. 
Text Box: Rounded Rectangle: ماهي شكم پر
Rounded Rectangle: صفحه اصلي                   غذاي ايراني                      غذاي ملل                      پيش غذا و دسر                      درباره ما                  تماس با ما

مواد لازم:

 

 

 

ماهی سفید یا آزاد:

1 عدد

نعناع:

2 ق.غ

گردو آسیاب شده:

250 گرم

سیر:

2 حبه

رب انار:

3 ق.غ

پیاز:

1 عدد

جعفری و گشنیز:

نیم کیلو

نمک و فلفل و دارچین:

به مقدار لازم