كد ساعت و تاريخ

Text Box: طرز تهیه :
پیاز را رنده ریز کرده و آبش را می گیریم. سیر را هم رنده کرده و با گوشت مخلوط می کنیم. تخم مرغ ها را هم اضافه کرده به همراه ادویه و آرد نخودچی ورز می دهیم تا کاملا یکدست شود. به اندازه یک گردی کوچک برداشته و اگر قالب داشتید با قالب وگرنه با دست آن را پهن کرده و در روغن سرخ می کنیم. البته می توان این غذا را با قرار دادن در فر به مدت 20 دقیقه نيز تهيه نمود.
نکته : برای پف کردن شامی از جوش شیرین استفاده نکنید چون باعث تلخی غذا می شود . فقط کافی است تخم مرغ ها را بیشتر بزنید.
نکته : برای اینکه شامی شما وا نرود باید آب پیاز را بگیرید و از آرد نخودچی استفاده کنید به این ترتیب مطمئن باشید شامی شما هرگز وا نمیرود. 
Text Box: Rounded Rectangle: شامي كباب
Rounded Rectangle: صفحه اصلي                   غذاي ايراني                      غذاي ملل                      پيش غذا و دسر                      درباره ما                  تماس با ما

مواد لازم:

 

 

 

گوشت چرخکرده:

500 گرم

تخم مرغ:

2 عدد

پیاز متوسط:

1 عدد

آرد نخودچی:

3 ق.س

سیر:

2 حبه

آویشن:

1 ق.چ

فلفل سیاه:

1 ق.چ

جعفری خرد شده:

1 ق.چ

نمك:

به ميزان لازم