كد ساعت و تاريخ

Text Box: طرز تهیه :
ابتدا گوشت را خوب شسته و کنار بگذارید تا آب آن کاملا برود. لپه را از قبل خیس کرده و آن را بپزید و کفي که موقع پختن لپه ایجاد می شود را با قاشق بردارید.
پیاز را نگینی کرده و تفت دهید، گوشت را نيز به پیاز اضافه کرده و خوب تفت دهید. سپس لپه را اضافه کرده بعد از کمی تفت دادن رب را هم اضافه مي كنيم و مقداری آب مي ريزيم. در قابلمه را مي بنديم تا خورش خوب جا بيفتد. نمک و فلفل و دارچین را هم اضافه مي نماييم. 20 دقیقه قبل از سرو غذا لیمو عمانی را هم اضافه کنید. وقتی خورش را در ظرف مورد  نظر ریختید با سیب زمینی سرخ شده آن را تزیین کنید. نوش جان.

نکاتی برای خوشمزه تر شدن خورش قیمه:
1) گوشتی که برای تهیه این خورش استفاده می شود گوشت خورشتی است که بهتر است گوشت گوساله (مغز ران) یا گوشت گوسفند (سردست) باشد.
2) هرگز به خورش آب لیمو اضافه نكنيد و آن را با لیمو عمانی و رب گوجه فرنگی ترش مزه دار کنید. به ياد داشاه باشيد که برخی از رب های گوجه فرنگی ترش مزه هستند و می توانند به هر چه خوش طعم تر شدن خورش کمک کنند.
3) برای آماده کردن لپه بعد از خیس کردن آن را چند دقیقه ای در آب بجوشانید و کف حاصل از جوشیدن را بگیرید تا بوی خاص آن از بین برود.
4) حتما از دارچین برای طعم بهتر خورش استفاده کنید ترجیحا به جای پودر دارچین از چوب دارچین استفاده کنید و هنگام سرو آن را بردارید.
5) لیمو عمانی را 20 دقیقه قبل از سرو اضافه کنید. زود انداختن ليمو باعث تلخی و دیر انداختن باعث می شود که غذا طعم لیمو عمانی را بخود نگيرد. حتما لیمو عمانی را باز کنید و سیاهی آن را داخل خورش بریزید زیرا پوست و هسته لیمو عمانی باعث تلخی خورش می شود.
6) 4 تا 5 دقیقه قبل از سرو 1 قاشق سوپ خوری گلاب به خورش اضافه کنید. عطر و طعم فوق العاده ای به غذا می دهد.
Text Box: Rounded Rectangle: خورش قیمه با سیب زمینی
Rounded Rectangle: صفحه اصلي                   غذاي ايراني                      غذاي ملل                      پيش غذا و دسر                      درباره ما                  تماس با ما

مواد لازم:

 

 

 

مغز ران گوساله یا گوسفند:

750 گرم

سیب زمینی:

5 عدد متوسط

لپه:                             

100 گرم

نمک و فلفل و دارچین:

به ميزان لازم

پیاز:                       

1 عدد

روغن:

به ميزان لازم

رب گوجه فرنگی:              

1ق.غ